Facebook za podjetja
Kontakt
BITERA informacijske rešitve d.o.o.
Slomškova 40A, Rodica
1230 Domžale
Slovenia
T: +386 31662801
E: 

Ste vedeli, da je na Facebooku že 800.000 slovencev? Zdaj veste. Kaj pa vaše podjetje?

 

Facebook je enkratno in verjetno neponovljivo orodje, ki vam omogoča dostop do širokega kroga uporabnikov, tam kjer se ti zabavajo, družijo, delijo svoje osebne slike in informacije. Facebook je idelno tržišče za iskanje potencialnih kupcev in ohranjanje kvalitetnega stika s starimi kupci.

 

Raziskave so pokazale, da se ljudje veliko raje odločajo za nakup po priporočilu prijatelja, kolega, skratka nekoga, ki ga poznajo in mu zaupajo. Facebook združuje te ljudi na enem mestu in vam omogoča, da prav to lastnost izkoristite v svojo prid.

 

Facebook lahko izkoristite na številne načine, mi vam jim pomagamo izkoristiti: vizualna predstavitev, interakcija z uporabniki, interaktivnost, oglaševanje, zabava, nagrajevanje ...

 

Kako se tega lotevajo drugi?

 

Primer 1:

Turistična agencija ponudi facebook igro, katere glavna nagrada je brezplačen obisk letovišča. Uporabniki se zabavajo s spletno igro in se potegujejo za glavno nagrado. Cilj turistične agencije je pridobiti, čim večje število kontaktov, opozoriti na svojo blagovno znamko in seznaniti uporabnike (potencialne stranke) o svojih produktih in storitvah.

 

Primer 2:

Hotel ponudi interaktivno predstavitev, v kateri je mogoče pregledati sobe in jih rezervirati, brez da bi uporabnik zapustil facebook. Cilj hotela je predstaviti svoj hotel, poenostaviti rezervacijski postopek, hkrati pa pridobiti kontakte za bodoče oglaševanje.

 

Naša naloga je, da vam pomagamo najti način, kako na inovativen način vstopiti v Facebook in pripraviti do sodelovanja čim večje število uporabnikov. Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali.