Pravna obvestila
Kontakt
BITERA informacijske rešitve d.o.o.
Slomškova 40A, Rodica
1230 Domžale
Slovenia
T: +386 31662801
E: 

Izključitev odgovornosti

 

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Bitera d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani.

 

Avtorske pravice

 

© Copyright 2012 Bitera d.o.o. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.bitera.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. 

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja Bitera d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

Piškotki

 

Ponudnik storitev si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku v obliki piškotka (’’cookie’’) ali podobne datoteke, katere namen je prilagoditi spletni portal željam uporabnikov in zagotavljanje uporabnikom prijaznih spletnih storitev. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

V nadaljevanju smo navedli več podrobnosti o tem, zakaj jih uporabljamo in kakšno je njihovo trajanje.

 
Lastni piškotki

 

ImeNamenOpisČas trajanja
SESSxxxIDPristnostna seja, ki z enim brskalnikom prepreči v eni seji večkratno prijavo.Edinstven ID, ki povezuje trenutno sejo s tabelo nastavitev baze podatkov3 tedne
has_jsPomaga razumeti brskalniku funkcionalnost JavascripteVklop / izklop označbe, ki označuje, ali brskalnik podpira JavascriptKo zapustite stran

 

Piškotki tretjih spletnih strani

 

Uporabljamo tudi funkcionalnosti tretjih ponudnikov, ki lahko določene piškotke naložijo na vaš računalnik. Ta spletna stran ne nadzoruje razširjanja teh piškotkov. Na straneh tretjih ponudnikov ste kot uporabnik sami dolžni preveriti  preveriti njihov vpliv in posledice uporabe.

 

PonudnikImeNamenVeč Informacij
Google Analytics_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Mi uporabljamo informacije za statistike in da bi nam pomagali izboljšati to spletno mesto. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskov na spletno stran, ter od kje so obiskovalci prišli na spletno stran in straneh, ki so jih obiskali.Google Privilnik o zasebnosti
Facebookfb*
s
lu
xs
locale
Statistika ogledov spletne strani