Spletna stran za 299€
Kontakt
BITERA informacijske rešitve d.o.o.
Slomškova 40A, Rodica
1230 Domžale
Slovenia
T: +386 31662801
E: 

Izkoristite akcijo v avgustu in si privoščite novo spletno stran, hitro in poceni. Ponujamo vam izdelavo profesionalne spletne strani z vsemi funkcionalnostmi, ki jih na spletu potrebujete. Kontaktirajte nas še danes.

 

Kaj vam ponujamo:

  • Predstavite svoje podjetje, izdelke, storitve,
  • sami na enostaven način upravljajte z vsebino, dodajajte novice...,
  • zbirajte kontakte svojih uporabnikov in jim pošiljajte mesečna obvestila,
  • povežite se s Facebookom,
  • analiza in statistika uporabnikov,
  • uredite si video in foto galerijo,
  • ... in še mnogo več.

 

Vse skupaj vam postavimo po enotni ceni 299€ + DDV. 

 

Oddaj naročilo

 Naročilo lahko oddate tudi po elektronski pošti ali telefonu.

 

Potrebujete več?

 

Facebook za podjetja
Turistična agencija je predstavila svoje aranžmaje na Facebook zavihku. Ti so prinesli večjo obiskanost spletne strani in posledično večjo poslovno uspešnost. Podjetje je pridobilo tudi številne kontakte, kjer zdaj lahko aktivno trži svoje pakete. Pripravljajo že korak več – rezervacije na Facebooku. Preberi več.
In kako izgleda Facebook za podjetja? Primer si oglejte tukaj.

Nimate časa skrbeti za vsebino?
Direktorica slovenskega podjetja je poleg svojega dela pisala tudi tekste za spletno stran, publikacije in letake. Za to je potrošila ogromno časa in energije, ki bi ju lahko učinkoviteje izkoristila za delo z višjo dodano vrednostjo. Ko je to prepustila našim strokovnjakom, je pridobila 30% časa, kar je skupaj z usmerjenimi in bolj kvalitetnimi besedili prineslo 50% rast podjetju. Preberi več.
 
Mobilne aplikacije
Podjetje, ki trži avtomobile, izdela mobilno aplikacijo, kjer brezplačno predstavlja svoja vozila uporabnikom aplikacije. S tem gradi na svoji prepoznavnosti in privablja stranke k nakupu. Poleg poslovne aplikacije podjetje izdela tudi igro, kjer uporabniki skozi zabavo spoznavajo podjetje in avtomobile. Preberi več.